Over ons

logo Arnhem AfdichtingenIJzersterk in celrubbers, celband, rubbers en tapes 

Arnhem Afdichtingen levert sinds 1986 professionele celbanden, celrubbers en rubbers van bijvoorbeeld PE, PVC,PU en rubbersoorten als CR en EPDM. Arnhem Afdichtingen maakt deze producten op maat om deze vervolgens op haspel, rol, strook of als pakking of speciaal stansdeel bij u af te l;everen. Wij leveren ons volledig productassortiment zowel rechtstreeks aan klanten als aan andere leveranciers. Onze materialen worden overal voor gebruikt, van beglazing tot auto's, boten, machines en sporthallen.

Het begon met beglazingsband

Arnhem Afdichtingen is ontstaan uit het verlangen een beglazingsband op de markt te brengen die onder alle omstandigheden plakt. Vanaf het moment van ontwikkeling is de AVAband PE toonaangevend in de glaszetbranche. Op deze, Arnhem Afdichtingen kenmerkende wijze, zijn er in de loop van de tijd verschillende producten ontwikkeld die in verschillende branches dagelijks hun waarde bewijzen. Zo produceert Arnhem Afdichtingen PVC celbanden voor het luchtdicht maken van huizen in o.a. Frankrijk en België, maakt zij afdichtingen voor de meeste Europese airco producenten en zit er in nagenoeg elke in Europa geproduceerde bus afdichtingsband van Arnhem Afdichtingen.

PSO certificaat

PSO gecertificeerd

Bij Arnhem Afdichtingen geven we veel aandacht aan klantenservice, kwaliteit en innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten voor afdichtingen in bouw, automotive en industrie. Daarnaast is Arnhem Afdichtingen een erkende sociale onderneming. Arnhem Afdichtingen biedt als sinds haar oprichting in 1986 duurzaam werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Sinds 2014 is Arnhem Afdichtingen PSO trede 3 gecertificeerd. Hiermee creëert de sociale wijze van produceren van de Arnhem Afdichtingen materialen een mogelijkheid voor klanten om de inkoop bij Arnhem Afdichtingen mee te tellen voor de social return on investment verplichting.

Kleine en grotere producties

Zoals in de webshop terug te vinden is levert Arnhem Afdichtingen in hoeveelheden van 1 meter tot partijen van tientallen kilometers. Ondanks dat wij geen gereed product op voorraad hebben - bijna alles is made-to-order - hebben wij door ons unieke productieproces korte levertijden zonder verlies aan kwaliteit. Door deze flexibiliteit in combinatie met de uitstekende kwaliteit heeft Arnhem Afdichtingen in de loop din er jaren een trouwe schare gerenoveerde eindgebruikers in de bouw en industrie aan zich weten te binden. Referenties uit uw branche zijn op aanvraag altijd verkrijgbaar.

 

Arnhem Afdichtingen maakt en levert voor

 • afdichtingen in de airco-, verwarmings-, electrische en verlichtingsindustrie
 • isolatiebranche
 • afdichtingen in de automotive en marine industrie
 • beglazingsbranche
 • afdichtingen in de bouw
 • afdichtingen in de betonindsutrie

Onze producten zijn een barriere tegen stof, tocht, vocht, water, olie en zijn warmte-, koude of geluidsisolerend. Check de specificaties welk product geschikt is voor uw toepassing.

EPDM celrubber schijfcelrubber strookcelrubber haspelgrijze ringencelrubber plaat

Waarom kiezen voor Arnhem Afdichtingen?

Wij zijn al jaren een betrouwbare en meedenkende partner voor tal van bedrijven in de Benelux en andere Europese landen, want

 • kennis van celbanden en celrubbers
 • uitstekende kwaliteit
 • flexibel en meedenkend
 • betrouwbaar
 • betaalbaar
 • PSO gecertificeerd