Over ons

Arnhem Afdichtingen is sinds 1986 producent van professionele celbanden en kunstofschuim afdichtingsproducten van PE, PVC,PU en rubbersoorten als CR en EPDM. Arnhem Afdichtingen kan elke applicatie zelfklevend, exact op maat en als partij leveren.

Arnhem Afdichtingen is ontstaan uit het verlangen een glasband op de markt te brengen die onder alle omstandigheden plakt. Vanaf het moment van ontwikkeling is de AVAband PE toonaangevend in de glaszetbranche.

Op deze, Arnhem Afdichtingen kenmerkende wijze, zijn er in de loop der tijd verschillende producten ontwikkeld die in verschillende branches dagelijks hun waarde bewijzen. Zo produceert Arnhem Afdichtingen PVC banden voor het luchtdicht maken van huizen in o.a. Frankrijk en Belgiƫ, maakt zij afdichtingen voor de meeste Europese airco producenten en zit er in nagenoeg elke in Europa geproduceerde bus afdichtingsband van Arnhem Afdichtingen.

Arnhem Afdichtingen is een erkende sociale onderneming. Arnhem Afdichtingen biedt als sinds haar oprichting in 1986 duurzaam werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Sinds 2014 is Arnhem Afdichtingen PSO trede 3 gecertificeerd. Hiermee creƫert de sociale wijze van produceren van de Arnhem Afdichtingen materialen een mogelijkheid voor klanten om de inkoop bij Arnhem Afdichtingen mee te tellen voor de social return on investment verplichting.

Arnhem Afdichtingen is het krachtigst als zij op korte termijn, seriematig relatief kleine partijen van max 100.000 stuks of meter kan maken. Hiermee onderscheidt Arnhem Afdichtingen zich van de andere partijen in de markt. Door haar flexibiliteit in combinatie met haar hoogwaardige kwaliteit heeft Arnhem Afdichtingen in de loop der jaren een trouwe schare gerenoveerde eindgebruikers in de bouw en industrie aan zich weten te binden. Referenties uit uw branche zijn op aanvraag altijd verkrijgbaar.